Hofland Mijdrecht

De Ronde Venen - Mijdrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de Hofland in Mijdrecht (op de plek van de betonhandelcentrale De Adelaar) is Timpaan het voornemen een nieuw woningbouwproject van circa 70 woningen te realiseren, bestaande uit ééngezinswoningen (van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen tot rijwoningen) alsmede appartementen vooral in de betaalbare koop en sociale huur. Met de voorzieningen in de nabijheid is het een unieke locatie in Mijdrecht. Je bent zo op de provinciale weg en in het groen. Het wordt prachtig wonen aan de Hofland.

Op dit moment wordt er samen met de gemeente gewerkt aan een stedenbouwkundig plan. Behalve dat het duurzame en gasloze woningen worden, wordt er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van deze ontwikkeling.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hofland Mijdrecht
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden