BON-gronden Abcoude

De Ronde Venen
Toekomstig aanbod

Over dit project

VRIJ WONEN IN ABCOUDE
Welkom in Abcoude. Beleef de BON-gronden: het groen, het water rondom en de nabijheid van de historische kern van Abcoude. Gelegen binnen UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies en de Stelling van Amsterdam. Bijzonder dus en zo voelt het ook.
De BON-gronden zijn gelegen aan de zuid-westzijde van Abcoude. De gronden, momenteel bestaande uit weiland met sloten, maken onderdeel uit van de polder Waardassacker en hebben een agrarische functie. In het weiland grazen schapen en koeien.

Gesitueerd naast het P&R terrein, een OV-halte en op fietsafstand van NS-station Abcoude maken de BON-gronden de logische plek om een diversiteit aan woningen aan Abcoude toe te voegen.
DIVERSITEIT AAN WONINGEN
De nieuwbouw die op de BON-gronden wordt gerealiseerd bestaat uit een mix van sociale, midden en vrije sector woningen. Tevens zijn we in gesprek met een groep Abcoudenaren die graag samen willen wonen in een levensloopbestendig appartementengebouw. De vrije sector woningen worden als grondgebonden eengezinswoningen ontwikkeld, in de nabijheid van de bestaande woningen. De appartementen worden in het zuidwestelijke deel van de BON-gronden, verder weg van de bestaande woonwijken, gerealiseerd. Daar komen de appartementen in de sociale en middensector. De appartementengebouwen worden uitgevoerd met maximaal 4 bouwlagen.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.bongrondenabcoude.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
BON-gronden Abcoude
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden