Actueel

Nieuws

Yben op tv bij Lekker in je vel Lokaal nieuws woensdag 16 juni 2021

Yben op tv bij Lekker in je vel

De eigenaresse van Yben Interieur en Projectdesign, Susan van de Wetering was te zien bij het RTL 4 Programma LEKKER IN JE VEL. Neem ook een kijkje bij ons in het bedrijf!

KLIK HIER voor de video

www.yben.eu

 

Huis & Interieur Lokaal nieuws woensdag 21 april 2021

Huis & Interieur

Ons huis wordt door de pandemie steeds meer gebruikt voor verschillende doeleinden.


Dit is een trend, die ook na de pandemie waarschijnlijk gaat doorzetten. Meer en meer mensen vinden het prettig om enkele dagen vanuit huis te werken. Ouderen Kinderen komen weer thuis wonen, omdat hun lessen gedeeltelijk of helemaal digitaal worden aangeboden. Kleinere kinderen krijgen les via home-schooling.


Maar wat betekent dat voor ons interieur, voor onze inrichting, voor de beleving en de indeling van de verschillende ruimten in het huis? Hoe kun je er voor zorgen dat het huis optimaal wordt benut, zonder last van elkaar te hebben? Dat je samen op een fijne en gezellige manier samen kunt wonen, werken, ontspannen, bewegen in één huis.


Kun je hierin wel wat advies gebruiken?
Bel of mail ons! susan@yben.eu
website: www.yben.eu 

Uw identiteit weerspiegelt in een persoonlijk interieurontwerp. Lokaal nieuws dinsdag 23 maart 2021

Uw identiteit weerspiegelt in een persoonlijk interieurontwerp.

Bij het ontwerpen van een interieur is het voor ons belangrijk om samen met de klant een persoonlijk verhaal op te bouwen.

Bij inrichten en ontwerpen draait het om het creëren van een unieke identiteit.

Of het nu een huis, kantoor of andere plek is, alles hangt en staat bij een goed plan, een goede routing en het juiste kleur en materiaalgebruik.  Bij Yben Interieur en Projectdesign luisteren we echt naar de klant en creëren hierdoor een uniek en persoonlijk interieur.

www.yben.eu

Onze diensten zijn oa:
• Interieur plan
• Kleuren en Materialen
• 3D renderings
• Meubilair, licht, vloer, gordijnen,
  wanden en assesoires
• Uitvoering van A tot Z

 

Wilt u wat aan uw huis veranderen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Lokaal nieuws maandag 01 februari 2021

Wilt u wat aan uw huis veranderen, maar u weet niet waar u moet beginnen?

 

Alles is gedurende de jaren een beetje aan verandering toe. De kinderen worden groter en door het thuiswerken hebben jullie eigenlijk meer leefruimte nodig. In dit geval kunnen wij jullie helpen. Wij vertalen uw woonwensen naar jullie droomhuis! Onze interieurarchitect maakt een schetsontwerp dat voor 100% aansluit bij uw wensen. Ook zorgen we ervoor dat dit interieurontwerp uiteindelijk wordt gerealiseerd. Natuurlijk blijft het een creatief proces en gedurende het project bepaald u de regels!

Kijk voor meer informatie op onze website www.yben.eu

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een intake-gesprek. Dit kan ook via een zoom-meeting. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de corona-eisen.


Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op!
tel: 06-46425002
mail: susan@yben.eu

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden