Actueel

Nieuws

Huis & Interieur Lokaal nieuws woensdag 21 april 2021

Huis & Interieur

Ons huis wordt door de pandemie steeds meer gebruikt voor verschillende doeleinden.


Dit is een trend, die ook na de pandemie waarschijnlijk gaat doorzetten. Meer en meer mensen vinden het prettig om enkele dagen vanuit huis te werken. Ouderen Kinderen komen weer thuis wonen, omdat hun lessen gedeeltelijk of helemaal digitaal worden aangeboden. Kleinere kinderen krijgen les via home-schooling.


Maar wat betekent dat voor ons interieur, voor onze inrichting, voor de beleving en de indeling van de verschillende ruimten in het huis? Hoe kun je er voor zorgen dat het huis optimaal wordt benut, zonder last van elkaar te hebben? Dat je samen op een fijne en gezellige manier samen kunt wonen, werken, ontspannen, bewegen in één huis.


Kun je hierin wel wat advies gebruiken?
Bel of mail ons! susan@yben.eu
website: www.yben.eu 

Uw identiteit weerspiegelt in een persoonlijk interieurontwerp. Lokaal nieuws dinsdag 23 maart 2021

Uw identiteit weerspiegelt in een persoonlijk interieurontwerp.

Bij het ontwerpen van een interieur is het voor ons belangrijk om samen met de klant een persoonlijk verhaal op te bouwen.

Bij inrichten en ontwerpen draait het om het creëren van een unieke identiteit.

Of het nu een huis, kantoor of andere plek is, alles hangt en staat bij een goed plan, een goede routing en het juiste kleur en materiaalgebruik.  Bij Yben Interieur en Projectdesign luisteren we echt naar de klant en creëren hierdoor een uniek en persoonlijk interieur.

www.yben.eu

Onze diensten zijn oa:
• Interieur plan
• Kleuren en Materialen
• 3D renderings
• Meubilair, licht, vloer, gordijnen,
  wanden en assesoires
• Uitvoering van A tot Z

 

Wilt u wat aan uw huis veranderen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Lokaal nieuws maandag 01 februari 2021

Wilt u wat aan uw huis veranderen, maar u weet niet waar u moet beginnen?

 

Alles is gedurende de jaren een beetje aan verandering toe. De kinderen worden groter en door het thuiswerken hebben jullie eigenlijk meer leefruimte nodig. In dit geval kunnen wij jullie helpen. Wij vertalen uw woonwensen naar jullie droomhuis! Onze interieurarchitect maakt een schetsontwerp dat voor 100% aansluit bij uw wensen. Ook zorgen we ervoor dat dit interieurontwerp uiteindelijk wordt gerealiseerd. Natuurlijk blijft het een creatief proces en gedurende het project bepaald u de regels!

Kijk voor meer informatie op onze website www.yben.eu

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een intake-gesprek. Dit kan ook via een zoom-meeting. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de corona-eisen.


Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op!
tel: 06-46425002
mail: susan@yben.eu

 

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS Lokaal nieuws donderdag 26 november 2020

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS

In navolging van de tweejaarlijkse Stijlgids brengt Home Made By dit jaar een exclusief inspiratieboek uit waarin je wordt uitgedaagd om na te denken over wat thuis voor jou betekent. Je ontvangt het boek gratis bij een Design Date met een interior designer van Gilbert Dhondt.

Het belang van thuis
Thuis is dat kleine stukje aarde dat van jou is. Een veilige, vertrouwde plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Maar bovenal is thuis een weerspiegeling van wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je thuis voelen in je eigen huis, is een belangrijke basis voor persoonlijk welzijn en geluk. Gilbert Dhondt gelooft dat het creëren van een thuis een persoonlijke proces is dat gaat over authenticiteit en jezelf durven zijn. En daarom lanceert de interieurspecialist dit jaar een exclusief inspiratiegids. De gids dient als vertrekpunt in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis en laat je op een andere manier naar je interieur kijken.

Wat betekent thuis voor jou?
Stap voor stap neemt de inspiratiegids je mee door de unieke werkwijze van Home Made By. Het begint met een Design Date: een inspirerende eerste kennismaking met een Home Made By interior designer. De gids ontvang je voorafgaande aan een Design Date, zodat jij je goed kunt voorbereiden op het gesprek. In de gids en tijdens de Design Date worden belangrijke vragen gesteld: Wat vertelt jouw huis over jou? Waar voel jij je thuis? Welke kleuren horen bij jou? En welke materialen vind je mooi? De antwoorden op deze en meer vragen geven een duidelijk beeld van wat thuis voor jou betekent. Na afloop van de Design Date maakt de interior designer op basis van jouw smaak en stijl een 2D- of 3D-ontwerp van jouw droomhuis.

Een écht thuis creëren
Gilbert Dhondt doet er alles aan om voor jou een écht thuis te creëren. Met een team van vakspecialisten begeleiden zij jouw project van begin tot eind. Wil jij aan de slag met je interieur? Vraag een Design Date aan bij Gilbert Dhondt en ontvang het gratis Home Made By-inspiratiegids.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Bekijk onze website:

https://www.homemadeby.nl/dhondt-breukelen

Van huis tot echt thuis. Wij creëren je droomhuis Lokaal nieuws vrijdag 06 november 2020

Van huis tot echt thuis. Wij creëren je droomhuis

Door het coronavirus zijn we veel vaker thuis. Dan kom je er achter dat je misschien wel wat meer ruimte zou kunnen gebruiken. Ook met opgroeiende kinderen groei je soms uit je jasje. Toch zit er vaak meer ruimte in het huis dan je denkt. Soms kun je door een paar veranderingen meer ruimte creëren. Wil je eens onderzoeken of dat bij jou ook mogelijk is? Onze professional komt graag vrijblijvend langs om te brainstormen. Wij maken van uw huis een echt thuis en ontwerpen voor jou een droomhuis.

Kijk ook eens op onze website www.yben.eu

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden