Actueel

Nieuws

ONZE UNIEKE WERKWIJZE Lokaal nieuws dinsdag 18 augustus 2020

ONZE UNIEKE WERKWIJZE

Elk huis vertelt een eigen verhaal. Logisch, want mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Wij van Gilbert Dhondt geloven dat thuis gaat over de mensen die er wonen. Door te kijken naar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt, maken wij ons interieuradvies persoonlijk. Op deze manier ontdekken wij jouw thuisverhaal en creëren jouw ware thuis.

GILBERT DHONDT INTERIEURADVIES
Ons interieuradvies start altijd met een gratis eerste kennismaking, de Design Date. Tijdens deze ontmoeting worden jouw woonwensen, prioriteiten, situatie en stijl in kaart gebracht. Na afloop van een Design Date kan je kiezen uit één van onze drie Design Services:

1. DESIGN ADVIES
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer, gordijnen, verfkleuren en/of raamdecoratie? Onze interior designer gaat samen met jou op zoek naar een uitgebalanceerde combinatie van kleuren en/of materialen die aansluiten bij jouw smaak en stijl. Op basis van jouw gedachten en wensen vormt de interior designer een concreet aankoopadvies.

2. DESIGN PLAN 2D
Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies voor een bepaalde ruimte? Dan kun je kiezen voor het Design Plan 2D waarmee je vooraf een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met onze interior designer gaan jullie uitgebreid in op de sfeer en stijl die je wilt creëren. Dit wordt vertaald naar een concreet en visueel tweedimensionaal interieurontwerp inclusief plattegrond en moodboard.

3. DESIGN PLAN 3D
Vind je het lastig om vooraf een goed beeld te krijgen van het eindresultaat? Dan kies je voor een Design Plan 3D. Dit is een compleet interieuradvies waar met behulp van een driedimensionaal ontwerp vooraf een realistisch beeld geschetst wordt van de ruimte, sfeer en stijl van jouw nieuwe inrichting. In het ontwerp worden alle producten, materialen en kleuren samengebracht. Hiermee breng je jouw (toekomstige) huis tot leven.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? We ontvangen je graag in onze winkel. Je kunt ook alvast een Design Date plannen via onze website: www.homemadeby.nl

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies Lokaal nieuws woensdag 29 juli 2020

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies

Thuis. Daar waar je het leven viert en in stilte geniet. Een plek om samen te komen. En om alleen te zijn. Het cree?ren van een thuis is een zoektocht naar harmonie, de basis van persoonlijk welzijn en geluk. Wij helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

INTERIOR DESIGN

Het cree?ren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. En dat is precies wat Gilbert Dhondt voor je doet.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, hebben wij Design Date ontwikkeld: ons cadeau voor jou. Design Date is een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met onze Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen ontrafelen we wat het thuisgevoel voor jou betekent en ontdekken we wat jij in je hoofd en hart hebt.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Uit onze ervaring blijkt hoe belangrijk het is dat ons team van vakspecialisten in een vroegtijdig stadium betrokken is bij het maken van de juiste keuzes. Opties voor meer- en minderwerk zijn namelijk mede afhankelijk van hoe de woning wordt ingedeeld en er komt in korte tijd veel informatie op je af. Daarbij helpen we je graag vanaf het begin.

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doen we niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Wij van Gilbert Dhondt hebben naast onze Interior Designer alle vakspecialisten in huis om een vloer te leggen, gordijnen in te meten en op te hangen en de muren te schilderen. Wil je een vrijblijvende afspraak maken voor een eerste gesprek?

Neem dan contact op.

Interieuradvies en/of ontwerp bij een nieuwbouwproject nodig? Lokaal nieuws vrijdag 10 juli 2020

Interieuradvies en/of ontwerp bij een nieuwbouwproject nodig?

Vanuit ons heerlijke kantoor aan de Angstel te Baambrugge werkt Yben Interieur en Projectdesign aan prachtige interieurontwerpen en adviezen op maat. Het bouwen of verbouwen van een (nieuwbouw) huis gaat namelijk echt niet over één nacht ijs. Over werkelijk van alles moet worden nagedacht. Dit kan behoorlijk tijdrovend en stressvol zijn. 

Wist u dat veel particulieren veel te laat een interieurarchitect inschakelen? Soms pas als zij de woning al willen gaan betrekken. Dat is heel jammer, want zo worden veel dingen over het hoofd gezien. Staat die keuken zo wel op de juiste plaats? Welke kleur en materiaal moet deze dan worden? Willen we niet een extra raam aan de zijkant? Welke binnendeuren passen het best bij onze stijl? Welke vloer willen we eigenlijk? Wordt het  pvc, hout of toch keramisch. Waar moeten de stopcontacten komen? Is de badkamer niet te klein? Welke meubels willen we houden en welke nieuwe meubels passen hier dan bij? Gaan we toch voor een aanbouw of serre?

Als u bijtijds een professional inschakelt, komt u niet voor verassingen te staan en weet u ruim van te voren hoe u het hebben wilt. Want is het huis eenmaal gebouwd, dan is het lastiger dingen te veranderen of aan te passen aan u smaak. Wilt u luxe gaan wonen aan de Zuwe of wilt u wonen tussen Gein en Angstel te Abcoude, wordt het Vinkeneiland of Zwanenparkzicht te Vinkenveen, de Rede in Uithoorn. Laat u bijtijds adviseren! Onze professional komt graag bij u langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek. Wacht dus niet te lang, maar neem snel contact met ons op!  

Yben Interieur en Projectdesign werkt in fases. Van schetsontwerp tot uitvoering. De klant kiest zelf tot welke fase wij nodig zijn en bij welke onderdelen. Wilt u van A tot Z worden begeleid? Yben Interieur en Projectdesign staat in de startblokken om u te helpen!

Wilt u graag eens kennismaken? Bel ons op 0031 6 46425002 of mail naar  susan@yben.eu

Natuurlijk kunt u ook eerst een kijkje nemen op onze website  www.yben.eu

Luxaflex hordeuren en raamhorren met 20% korting t/m juni 2020 bij Van Kreuningen Woninginrichting Lokaal nieuws dinsdag 26 mei 2020

Luxaflex hordeuren en raamhorren met 20% korting t/m juni 2020 bij Van Kreuningen Woninginrichting

De zomer komt eraan en dat betekent dat meer insecten de weg naar buiten vinden. Om muggen buiten te houden heeft Luxaflex?, marktleider op het gebied van raamdecoratie, de collectie hordeuren uitgebreid met twee nieuwe hordeuren: de rolhordeur Sencillo en de Plissé Hordeur Volare.

Sencillo en Plissé Volare hordeuren

De nieuwe Sencillo rolhordeur is voorzien van vlak gaas dat minder snel vervuild raakt. Bovendien kan deze hordeur, in tegenstelling tot andere soorten, op iedere positie blijven staan. Voor extra grote breedtes is de Sencillo Grande – met een bereik van maar liefst twee meter en een hoogte van drie meter – uitermate geschikt. De Plissé Hordeur Volare heeft een maximale breedte van 1,8 meter en een hoogte van 2,8 meter. 

De hordeuren zijn verkrijgbaar in vier standaard RAL-kleuren: wit, crème, zilver en antraciet. De plissé hordeur Allure en de rolhor Super Nova zijn nu ook in RAL 9005 matzwart leverbaar. Daarnaast zijn de hordeuren in iedere andere RAL-kleur te bestellen. Hierdoor is het mogelijk om de profielkleur af te stemmen op de kleur van het kozijn.

ClearView® en Poll-Tex® gaas

Hein van Kreuningen vertelt: “Met dit mooie weer is het belangrijk dat je ook binnen ongestoord kunt genieten van frisse lucht. Luxaflex® horren zijn solide en op maat gemaakt, waardoor deze geschikt zijn voor ieder raam of iedere deur. Ook zijn de rol- en vaste horren nu verkrijgbaar met het nieuwe gaas ClearView®; dankzij deze dunnere draden verbetert het zicht naar buiten en is er 25 procent meer ventilatie mogelijk.” 

Van Kreuningen vervolgt: “Een hor houdt niet alleen insecten, maar ook pollen buiten, want de nieuwe horren zijn tevens verkrijgbaar met Poll-Tex® gaas. Dit gaas houdt 90 procent van alle pollen buiten; een zeer welkome oplossing voor personen met hooikoorts.”

Van Kreuningen Woninginrichting
Industrieweg 42
3641 RM  MIJDRECHT
Tel. 0297 - 283 113
www.kreuningen.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden