Actueel

Nieuws

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS Lokaal nieuws donderdag 26 november 2020

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS

In navolging van de tweejaarlijkse Stijlgids brengt Home Made By dit jaar een exclusief inspiratieboek uit waarin je wordt uitgedaagd om na te denken over wat thuis voor jou betekent. Je ontvangt het boek gratis bij een Design Date met een interior designer van Gilbert Dhondt.

Het belang van thuis
Thuis is dat kleine stukje aarde dat van jou is. Een veilige, vertrouwde plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Maar bovenal is thuis een weerspiegeling van wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je thuis voelen in je eigen huis, is een belangrijke basis voor persoonlijk welzijn en geluk. Gilbert Dhondt gelooft dat het creëren van een thuis een persoonlijke proces is dat gaat over authenticiteit en jezelf durven zijn. En daarom lanceert de interieurspecialist dit jaar een exclusief inspiratiegids. De gids dient als vertrekpunt in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis en laat je op een andere manier naar je interieur kijken.

Wat betekent thuis voor jou?
Stap voor stap neemt de inspiratiegids je mee door de unieke werkwijze van Home Made By. Het begint met een Design Date: een inspirerende eerste kennismaking met een Home Made By interior designer. De gids ontvang je voorafgaande aan een Design Date, zodat jij je goed kunt voorbereiden op het gesprek. In de gids en tijdens de Design Date worden belangrijke vragen gesteld: Wat vertelt jouw huis over jou? Waar voel jij je thuis? Welke kleuren horen bij jou? En welke materialen vind je mooi? De antwoorden op deze en meer vragen geven een duidelijk beeld van wat thuis voor jou betekent. Na afloop van de Design Date maakt de interior designer op basis van jouw smaak en stijl een 2D- of 3D-ontwerp van jouw droomhuis.

Een écht thuis creëren
Gilbert Dhondt doet er alles aan om voor jou een écht thuis te creëren. Met een team van vakspecialisten begeleiden zij jouw project van begin tot eind. Wil jij aan de slag met je interieur? Vraag een Design Date aan bij Gilbert Dhondt en ontvang het gratis Home Made By-inspiratiegids.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Bekijk onze website:

https://www.homemadeby.nl/dhondt-breukelen

Van huis tot echt thuis. Wij creëren je droomhuis Lokaal nieuws vrijdag 06 november 2020

Van huis tot echt thuis. Wij creëren je droomhuis

Door het coronavirus zijn we veel vaker thuis. Dan kom je er achter dat je misschien wel wat meer ruimte zou kunnen gebruiken. Ook met opgroeiende kinderen groei je soms uit je jasje. Toch zit er vaak meer ruimte in het huis dan je denkt. Soms kun je door een paar veranderingen meer ruimte creëren. Wil je eens onderzoeken of dat bij jou ook mogelijk is? Onze professional komt graag vrijblijvend langs om te brainstormen. Wij maken van uw huis een echt thuis en ontwerpen voor jou een droomhuis.

Kijk ook eens op onze website www.yben.eu

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR? DE EXPERTS VAN GILBERT DHONDT HELPEN JE! Lokaal nieuws maandag 12 oktober 2020

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR? DE EXPERTS VAN GILBERT DHONDT HELPEN JE!

Heb je plannen om je huis van een make-over te voorzien? Of wordt je nieuwe woning binnenkort opgeleverd? Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn als er één partij was die je alles uit handen neemt, van het ontwerp tot realisatie? Gilbert Dhondt is die partij.

Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat precies past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. Dit is precies wat een Interior Designer van Gilbert Dhondt voor je doet.

Gilbert Dhondt is aangesloten bij Home Made By een landelijk collectief van de beste vakspecialisten op het gebied van interior design. Home Made By staat voor de mooiste interieurproducten. Van vloeren (pvc-vloeren, laminaat, vinylvloeren en tapijt) en gordijnen (alle type raamdecoratie, van jaloezieën tot vouwgordijnen en shutters) tot aan verf en behang.

PRACHTIGE COLLECTIES: BARN, PARK & LOFT
Home Made By heeft drie prachtige én unieke collecties, Barn, Park en Loft. Deze collecties bestaan uit producten in verschillende categorieën: vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf en behang. De collecties zijn vanaf dit najaar uitgebreid met de categorie meubels. De Home Made By meubelcollectie bestaat uit slim ontworpen meubels die invulling geven aan jouw ware thuis.

PUUR EN TIJDLOOS
Kenmerkend voor Barn, Park en Loft is de pure en tijdloze stijl, die afgestemd wordt op verschillende levensbehoeften. Door een subtiel kleurenspel van aardse tinten en verfijnde, veelal natuurlijke materialen stralen de collecties allure, eenheid en rust uit. Bovendien zijn de collecties samengesteld uit hoogwaardige, betaalbare materialen, die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis.

Iedere collectie bestaat uit regelmatig wisselende Home Stories: unieke verhalen om in te wonen. Nederlands beste interior designers hebben deze zorgvuldig ontworpen en samengesteld zodat jij jouw eigen stijl of smaak kunt ontdekken.

Het nieuwe woonseizoen is begonnen en in de winkel van Gilbert Dhondt kun je nu de nieuwe collectie met bijbehorende Home Stories bekijken. Kom langs en laat je inspireren door de sfeer en stijl van deze unieke interieurs.

Meer informatie vind je op onze website: Gilbert Dhondt

 

Schetsontwerp laten maken door Yben Interieur en Projectdesign Lokaal nieuws dinsdag 29 september 2020

Schetsontwerp laten maken door Yben Interieur en Projectdesign

Het schetsontwerp is de eerste fase van het interieur- en of bouwproject. In een eerste gesprek maken wij samen met de klant een plan van eisen. Onze ontwerpers en of interieurarchitect beginnen aan de hand van de wensen van de klant ideeën te creëren en maken een ontwerpvoorstel. Wij doen dit meestal in een 3d presentatie, om zo een zo goed mogelijk beeld te visualiseren van het schetsontwerp.

Ook worden hierin de mogelijkheden en onmogelijkheden tegen het licht gehouden. Alles wordt in het schetsontwerp meegenomen. De kleur, materialisering, vorm en afwerking van de diverse interieurvraagstukken komen aan bod. Ook de sfeer oftewel de look and feel zijn belangrijk. Wij voegen dan ook bij het schetsontwerp een voorstel voor meubilair en stoffering toe. Omdat wij werken in zowel de particuliere markt en de zakelijke markt zijn wij breed inzetbaar. Wij hebben dan ook al heel wat mooie projecten op onze naam staan.

Wil je ook een schetsontwerp laten maken voor een (nieuwbouw) woning, een kantoor of praktijk? Neem contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

ONZE UNIEKE WERKWIJZE Lokaal nieuws dinsdag 18 augustus 2020

ONZE UNIEKE WERKWIJZE

Elk huis vertelt een eigen verhaal. Logisch, want mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Wij van Gilbert Dhondt geloven dat thuis gaat over de mensen die er wonen. Door te kijken naar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt, maken wij ons interieuradvies persoonlijk. Op deze manier ontdekken wij jouw thuisverhaal en creëren jouw ware thuis.

GILBERT DHONDT INTERIEURADVIES
Ons interieuradvies start altijd met een gratis eerste kennismaking, de Design Date. Tijdens deze ontmoeting worden jouw woonwensen, prioriteiten, situatie en stijl in kaart gebracht. Na afloop van een Design Date kan je kiezen uit één van onze drie Design Services:

1. DESIGN ADVIES
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer, gordijnen, verfkleuren en/of raamdecoratie? Onze interior designer gaat samen met jou op zoek naar een uitgebalanceerde combinatie van kleuren en/of materialen die aansluiten bij jouw smaak en stijl. Op basis van jouw gedachten en wensen vormt de interior designer een concreet aankoopadvies.

2. DESIGN PLAN 2D
Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies voor een bepaalde ruimte? Dan kun je kiezen voor het Design Plan 2D waarmee je vooraf een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met onze interior designer gaan jullie uitgebreid in op de sfeer en stijl die je wilt creëren. Dit wordt vertaald naar een concreet en visueel tweedimensionaal interieurontwerp inclusief plattegrond en moodboard.

3. DESIGN PLAN 3D
Vind je het lastig om vooraf een goed beeld te krijgen van het eindresultaat? Dan kies je voor een Design Plan 3D. Dit is een compleet interieuradvies waar met behulp van een driedimensionaal ontwerp vooraf een realistisch beeld geschetst wordt van de ruimte, sfeer en stijl van jouw nieuwe inrichting. In het ontwerp worden alle producten, materialen en kleuren samengebracht. Hiermee breng je jouw (toekomstige) huis tot leven.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? We ontvangen je graag in onze winkel. Je kunt ook alvast een Design Date plannen via onze website: www.homemadeby.nl

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies Lokaal nieuws woensdag 29 juli 2020

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies

Thuis. Daar waar je het leven viert en in stilte geniet. Een plek om samen te komen. En om alleen te zijn. Het cree?ren van een thuis is een zoektocht naar harmonie, de basis van persoonlijk welzijn en geluk. Wij helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

INTERIOR DESIGN

Het cree?ren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. En dat is precies wat Gilbert Dhondt voor je doet.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, hebben wij Design Date ontwikkeld: ons cadeau voor jou. Design Date is een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met onze Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen ontrafelen we wat het thuisgevoel voor jou betekent en ontdekken we wat jij in je hoofd en hart hebt.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Uit onze ervaring blijkt hoe belangrijk het is dat ons team van vakspecialisten in een vroegtijdig stadium betrokken is bij het maken van de juiste keuzes. Opties voor meer- en minderwerk zijn namelijk mede afhankelijk van hoe de woning wordt ingedeeld en er komt in korte tijd veel informatie op je af. Daarbij helpen we je graag vanaf het begin.

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doen we niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Wij van Gilbert Dhondt hebben naast onze Interior Designer alle vakspecialisten in huis om een vloer te leggen, gordijnen in te meten en op te hangen en de muren te schilderen. Wil je een vrijblijvende afspraak maken voor een eerste gesprek?

Neem dan contact op.

Interieuradvies en/of ontwerp bij een nieuwbouwproject nodig? Lokaal nieuws vrijdag 10 juli 2020

Interieuradvies en/of ontwerp bij een nieuwbouwproject nodig?

Vanuit ons heerlijke kantoor aan de Angstel te Baambrugge werkt Yben Interieur en Projectdesign aan prachtige interieurontwerpen en adviezen op maat. Het bouwen of verbouwen van een (nieuwbouw) huis gaat namelijk echt niet over één nacht ijs. Over werkelijk van alles moet worden nagedacht. Dit kan behoorlijk tijdrovend en stressvol zijn. 

Wist u dat veel particulieren veel te laat een interieurarchitect inschakelen? Soms pas als zij de woning al willen gaan betrekken. Dat is heel jammer, want zo worden veel dingen over het hoofd gezien. Staat die keuken zo wel op de juiste plaats? Welke kleur en materiaal moet deze dan worden? Willen we niet een extra raam aan de zijkant? Welke binnendeuren passen het best bij onze stijl? Welke vloer willen we eigenlijk? Wordt het  pvc, hout of toch keramisch. Waar moeten de stopcontacten komen? Is de badkamer niet te klein? Welke meubels willen we houden en welke nieuwe meubels passen hier dan bij? Gaan we toch voor een aanbouw of serre?

Als u bijtijds een professional inschakelt, komt u niet voor verassingen te staan en weet u ruim van te voren hoe u het hebben wilt. Want is het huis eenmaal gebouwd, dan is het lastiger dingen te veranderen of aan te passen aan u smaak. Wilt u luxe gaan wonen aan de Zuwe of wilt u wonen tussen Gein en Angstel te Abcoude, wordt het Vinkeneiland of Zwanenparkzicht te Vinkenveen, de Rede in Uithoorn. Laat u bijtijds adviseren! Onze professional komt graag bij u langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek. Wacht dus niet te lang, maar neem snel contact met ons op!  

Yben Interieur en Projectdesign werkt in fases. Van schetsontwerp tot uitvoering. De klant kiest zelf tot welke fase wij nodig zijn en bij welke onderdelen. Wilt u van A tot Z worden begeleid? Yben Interieur en Projectdesign staat in de startblokken om u te helpen!

Wilt u graag eens kennismaken? Bel ons op 0031 6 46425002 of mail naar  susan@yben.eu

Natuurlijk kunt u ook eerst een kijkje nemen op onze website  www.yben.eu

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden