De Grutto

De Ronde Venen
Actueel aanbod

€ 127.600,- tot € 640.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 221m2
Kaveloppervlak
61 - 130m2
Inhoud
238 - 655m3
Aantal kamers
1 - 5

Over dit project

Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie www.speltvastgoed.nl

Nog enkele woningen te koop / te huur! De bouw van “de Grutto” gaat voorspoedig. Er zijn nog enkele appartementen en woningen te koop. Kiest u voor een 3-kamer appartement met groot terras, of juist een zeer ruime eengezinswoning? Laat u informeren en verrassen over dit vernieuwende project in De Ronde Venen.

“De Grutto”is het nieuwste project in De Ronde Venen. Het plan wordt gebouwd op de voormalige locatie van Party Plaza aan de Hoofdweg te Mijdrecht.
Mijdrecht is het gezellige hart van de gemeente De Ronde Venen en ligt zeer centraal ten opzichte van steden als Amsterdam, Utrecht, Woerden en Alphen aan den Rijn. Maar ook de natuurliefhebber is op zijn plek in “de Grutto”.

“De Grutto” omvat 75 woningen in een hoogwaardige setting met voor ieder wat wils; jonge mensen, ouderen, (toekomstige) gezinnen met opgroeiende, of studerende kinderen. De 75 woningen worden aangeboden in diverse varianten; penthouses, comfort-appartementen, waterfront woningen, kubistische gezinswoningen en kick-off appartementen. De woningen verschillen in oppervlakte, zonligging, privé tuin, kortom; ruime keuze!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Grutto
Start verkoop
2018 (4e kwartaal)
Koopwoningen
75
Prijs
€ 127.600,- tot € 640.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden