Tussen Gein en Angstel Abcoude

De Ronde Venen - Abcoude
Toekomstig aanbod

€ 1.500.000,- tot € 1.600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
250 - 270m2
Kaveloppervlak
335 - 480m2

Over dit project

Op de plek waar lange tijd een vestiging van de Rabobank zat, komen binnenkort 4 exclusieve villa's.

De villa’s komen op de locatie waar sinds de jaren '70 een vestiging van de Rabobank heeft gestaan. De statige vrijstaande herenhuizen aan de Stationsstraat sluiten met hun architectuur en materiaalgebruik naadloos aan bij de prachtige historische panden in de omgeving. De twee-onder-een-kapvilla’s liggen verder terug en grenzen met hun 19 meter diepe achtertuin direct aan ’t Landje van Schoenmaker.
Vanuit de tuin is er vrij uitzicht over het grasland met grazende schapen en koeien en het Fort bij Abcoude. De architectuur van deze twee-onder-een-kapvilla’s is passend bij de landelijke ligging.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tussen Gein en Angstel Abcoude
Koopwoningen
4
Prijs
€ 1.500.000,- tot € 1.600.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden