9 luxe woningen aan het water Vinkeneiland

De Ronde Venen - Vinkeveen
Actueel aanbod

€ 945.000,- tot € 1.240.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
197 - 230m2
Kaveloppervlak
279 - 280m2
Inhoud
781 - 873m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

VINKENEILAND
Aan de Herenweg in Vinkeveen wordt de Maximalaan gerealiseerd waar het kleinschalige nieuwbouwproject Vinkeneiland wordt gerealiseerd. Op het eiland worden 9 zeer ruime woningen aan het water gerealiseerd. Het project bestaat uit vijf vrijstaande villa’s en vier half geschakelde villa’s en beschikken allemaal over een eigen inpandige garage en hebben een vloeroppervlak tussen de 243 m2 en 284 m2 (exclusief garage). De mogelijkheid bestaat om uw eigen boot aan te meren bij uw woning. Tevens hebben de woningen een heerlijk terras welke overkragend aan het water zijn gelegen.

Bijzonder aan het project is dat er geen woning exact hetzelfde is. Het materiaalgebruik is zeer wisselend en er is gekozen voor duurzame materialen zoals keramische gevelstenen, stucwerk, houten gevebelkledingen (duurzaam western red cedar), houten kozijnen, hardstenen sierbanden, keramische dakpannen of zinken dakbedekking. Door de gevarieerdheid in de massaliteit en materiaalgebruik heeft iedere woning zijn eigen karakter. Daarnaast zijn de woningen verspringend van elkaar op het perceel gesitueerd zodat dit zoveel mogelijk overeenkomt met de aanwezige lintbebouwing langs de Herenweg. Ook door het variëren met de hoogte van de goten en de bouwhoogten met veel schuine daken hebben de woningen een dorps karakter zijn de woningen een perfecte toevoeging aan Vinkeveen.

Koopsommen vanaf 920.000,-- tot € 1.265.000,-- v.o.n.
(In de koopsom is een stelpost voor keuken en badkamer van € 20.000,-- opgenomen)

Meer informatie

Kenmerken

Project
9 luxe woningen aan het water Vinkeneiland
Koopwoningen
3 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 945.000,- tot € 1.240.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden