De Grutto, Zwaluw

De Ronde Venen - Mijdrecht
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 655.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 138m2
Inhoud
190 - 561m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

De bouw is gestart!

LAATSTE PENTHOUSE dus wees er snel bij!

Penthouse type H
Dit royale penthouse is gelegen op de vierde en bovenste verdieping en bereikbaar per lift en per trap. De doordachte indeling maakt dit penthouse geschikt voor vele doelgroepen die comfort belangrijk vinden. Gelijkvloers wonen en een fijne entresol/zolder voor kantoor, hobby, logeren en bergruimte. Vult u zelf maar in!!

De woning beschikt over twee eigen parkeerplaatsen en een (fietsen-)berging. Het centrum van Mijdrecht is op een kleine 10 minuten fietsafstand.

Kenmerken:
159 m² woonoppervlakte waarvan 21 m² entresol bereikbaar via de woonkamer
57 m² zolderruimte gelegen achter de entresol
30 m² dakterras gelegen op het zuidwesten
Bouw gestart, indicatie oplevering 1e kwartaal 2020
Vloerverwarming
Stelpost sanitair € 5.000,- inclusief. btw
Keuken mag u naar eigen keuze en budget aanschaffen (niet in koopsom begrepen)

Indeling:
Entree/hal met toegang tot twee slaapkamers, één badkamer, toiletruimte, was-/bergruimte, woonkamer met open keuken. Vanuit woonkamer is ouderslaapkamer bereikbaar met separate toiletruimte en tweede badkamer voorzien van douche en wastafel. Vanuit de woonkamer is ook de entresol en achterliggende zolderruimte bereikbaar

Informatie:
Wilt u de complete nieuwbouwset ontvangen inclusief bouwtekeningen en technische omschrijving? Kijk dan op onze website VIDAMAKELAARS.NL onder de tab NIEUWBOUW 'DE GRUTTO". Een download is daar ook beschikbaar.

Omgeving:
Mijdrecht ligt geografisch in het centrum van het Groene Hart op 20 autominuten van Amsterdam, Hilversum, Utrecht en Schiphol. Bovendien bent u met 45 minuten in Den Haag, Amersfoort of Alkmaar. Een perfecte ligging in Nederland. Daarbij beschikt Mijdrecht over zeer veel verschillende soorten voorzieningen waaronder bibliotheek, zwembad, sporthal, basis- en middelbare scholen, culturele activiteiten, (sport-)verenigingen, een goede winkelstand en een gezellig centrum waar het gehele jaar activiteiten georganiseerd worden op het bekende Raadhuisplein. Mijdrecht heeft ruim 16.500 inwoners. Mijdrecht is een woonkern van de gemeente De Ronde Venen. De gemeente De Ronde Venen is een groen en waterrijk gebied. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, de ruimte en de natuur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Grutto, Zwaluw
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12 (waarvan 21 beschikbaar)
Prijs
€ 285.000,- tot € 655.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Balkon
5 tot 10 m2, Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Sportcomplex, Supermarkt, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden