Marickenzijde

De Ronde Venen - Wilnis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

In Wilnis worden op de nieuwbouwlocatie Marickenzijde de komende jaren 498 woningen gebouwd, zowel koop- als huurwoningen, dure en goedkope woningen.

Op 14 mei 2014 heeft de gemeente afspraken met de ontwikkelaar voor de ontwikkeling van de eerste 165 woningen. Met deze belangrijke stap begint de gemeente eind mei 2014 met de voorbelasting van het terrein en kan direct na de zomer van 2015 de verkoop van de eerste woningen starten.

Geïnteresseerd, schrijft u zich dan alvast in !

Op basis van uw woonwensen en die van vele andere belangstellenden kan een plan gerealiseerd worden dat maximaal aansluit bij de wensen van de toekomstige bewoner. De toekomstige bewoner staat centraal.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Marickenzijde
Koopwoningen
498 (waarvan 650 beschikbaar)
Huurwoningen
150 (waarvan 300 beschikbaar)
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden