Tussen Gein en Angstel

De Ronde Venen
Actueel aanbod

€ 1.479.000,- tot € 1.499.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
262 - 262m2
Kaveloppervlak
440 - 480m2
Inhoud
920 - 920m3
Aantal slaapkamer(s)
6 - 8

Over dit project

In Abcoude, net buiten de gemeentegrens van Amsterdam en daarmee essentieel onderdeel van de Metropoolregio, wordt aan de Stationsstraat binnenkort het kleinschalige project 'Tussen Gein en Angstel' gerealiseerd. Middenin het dorpshart profiteer je van de altijd nabije voorzieningen, vind je om de hoek de natuur en geniet je alle dagen van het comfort, ruimte en luxe.
'Tussen Gein en Angstel' omvat twee vrijstaande villa's en een geschakelde dubbele villa van ongekende afmetingen. Royale kavels, met de achtertuinen op het zonnige zuidoosten.

De vrijstaande villa's, type Gein, verrijken het straatbeeld met rijke ornamentatie, natuursteen en ambachtelijk siermetselwerk. De woonkamer heeft een gevelbrede serre met dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. De voorgevels worden subtiel van de straat gescheiden door met siersmeedwerk omheinde voortuinen, hagen en volwassen leilindes.
De halfvrijstaande villa's, type Angstel, grenzen met hun 19 meter diepe achtertuinen aan een met bomen omzoomd weiland. Dit dubbel woonhuis met een karakteristieke mansarde kap heeft de rustieke uitstraling van de aloude boerenplaats. De hoogwaardige afwerking verbindt deze woningen in kwaliteitsniveau en uitstraling met de vrijstaande villa's.
De kavels voor de vrijstaande villa's bemeten respectievelijk 335 en 345 vierkante meter, de halfvrijstaande woningen beschikken over 440 of 480 vierkante meter. Het sierhekwerk, de tuinaanleg en bestrating maken in grote lijnen deel uit van de oplevering. Elk erf wordt uitgerust met twee parkeerplaatsen. Het project omvat eveneens een gezamenlijke privébinnenplaats.
- traditioneel ontwerp met ambachtelijke uitstraling en modern comfort
- liggend op kavels van 335 tot 480 m2
- met deels aangeplante en bestrate achtertuinen op het zuidoosten
- twee parkeerplaatsen op eigen terrein plus gezamenlijke privé binnenplaats

Comfortabel interieur
De woonoppervlakken variëren van 249 en 253 m2 voor de vrijstaande villa's tot maar liefst 262 m2 voor de halfvrijstaande villa's. Royale tuingerichte livings en leefkeukens, twee badkamers, drie separate toiletten en plenty berg- en technische ruimtes. De villa's beschikken over vijf slaapkamers, de geschakelde woningen over maar liefst zes flink bemeten slaapvertrekken. De luxueuze afwerking omvat degelijke isolatie met triple beglazing en hypermoderne installaties, zoals individuele bodemwaterwarmtepompen en warmtewisselaars. Alle woningen worden inclusief luxe Siematic leefkeukens opgeleverd, met zowel een eiland als een kasten- en apparatuurwand. Aantrekkelijke stijlkeuzes als Pure, Urban en Classic geven de persoonlijke touch. A-merken als Bora, Quooker en Siemens Premium borgen de hoge kwaliteit van de ingebouwde apparatuur. Ditzelfde geldt voor de luxe sanitaire voorzieningen, waar onder meer Villeroy & Boch en Grohe standaard zijn. Ligbad, regendouche en 'sunshower' brengen wellness naar een nieuw level. De separate toiletten, op elke woonlaag één, en dubbele wastafels voor de twee badkamers blijken een weldaad tijdens de spitstijden zoals elk huisgezin ze kent!
- tussen 249 en 262 m2 puur woongenot- toekomstgerichte installaties en hoogwaardige afwerking
- compleet en met veel comfort uitgeruste leefkeukens
- vijf of zes slaapkamers, twee badkamers en drie toiletten

Ligging
Abcoude maakt deel uit van de gemeente De Ronde Venen en grenst aan de Amsterdamse gemeentegrens. De Stationsstraat ligt in de gezellige dorpskern, met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Supermarkten en verswinkels, speciaalzaken en delicatessen liggen om de hoek. Kinderopvang en basisschool zijn uitstekend lopend en per fiets bereikbaar. Abcoude biedt met vier basisscholen een brede keuze in onderwijssystemen. Ditzelfde geldt voor sport en spel. Het dorp kent van oudsher een rijk verenigingsleven. Het moderne NS station ligt op drie minuten fietsen. Om vier minuten later uit te stappen op een Amsterdams perron. Ditzelfde geldt voor de stad Utrecht. Vlot te bereiken per auto en per spoor. Het omliggende buitengebied en de nabijheid van alle vormen van waterrecreatie maken van 'Tussen Gein en Angstel' een fantastische plek om te wonen en vooral te genieten van het leven!
- centrale ligging ten opzichte van scholen, snelwegen, station en supermarkten
- in de gezellige dorpskern aan de rand van het landelijke buitengebied
- in de nabijheid van Abcoudermeer en Vinkeveense Plassen
- uitstekende bereikbaarheid van Amsterdam, Schiphol en Utrecht

Extra
Bij de aankoop van de villa's hoort een kosteloos stijl- en kleuradvies van interieurarchitect Nathal Bakker.
Tussen Gein en Angstel
Exclusief wonen pur sang.

Disclaimer:De verkoopdocumentatie is met de grootste zorg samengesteld. De opgenomen perspectief tekeningen geven artist impressies weer. Het kan voorkomen dat er verschillen zijn tussen deze impressies en de daadwerkelijke uitvoering. Derhalve kunnen er aan de artist impressies geen rechten worden ontleend.
www.tussengeinenangstel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tussen Gein en Angstel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
4 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 1.479.000,- tot € 1.499.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden