Amstelkade

De Ronde Venen - Amstelhoek
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

WONEN IN DE RONDE VENEN

In Amstelhoek in de gemeente De Ronde Venen ontstaat een nieuwe woonwijk. Ontwikkeld door Trebbe, Timpaan en Blantema B.V.. Het project is gesitueerd aan de Amstel tussen het Groene Hart en de Amstelkade. Vanaf de Amstelkade ben je binnen no-time in het prachtige polderlandschap, heb je goede verbindingen met de grote steden in de omgeving en kan je lopend het winkelcentrum Amstelplein bereiken binnen slechts 8 minuten.

Op dit moment wordt er samen met de gemeente gewerkt aan een stedenbouwkundig plan. Er zullen verschillende type woningen en woonmilieus worden gerealiseerd. Amstelkade wordt een veelzijdige wijk, die voorziet in de woningbehoefte in Amstelhoek en omgeving. Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd. Naast dat de woningen duurzaam zullen worden, wordt er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit, waardoor de woningen perfect zullen passen bij het dorpse karakter van de Amstelhoek. De bestaande melkfabriek in het gebied is een monument en wordt een belangrijke drager voor de ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze ontwikkeling. Op basis van jouw woonwensen en die van vele andere belangstellenden kan een plan gerealiseerd worden dat maximaal aansluit bij de wensen van de toekomstige bewoner. De toekomstige bewoner staat centraal.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Amstelkade
Start verkoop
2025
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden