Laag Veenzicht

De Ronde Venen
Actueel aanbod

€ 319.000,- tot € 515.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 182m2
Kaveloppervlak
111 - 182m2

Over dit project

Laag Veenzicht, nieuwbouw in Vinkeveen

In het waterrijke dorp Vinkeveen ontstaat aan de zuidwestkant de wijk Vinkeveld. Met de 14 nieuwbouwwoningen en 10 appartementen in deelproject Laag Veenzicht nadert de kleinschalige wijk zijn voltooiing. De wijk ligt prachtig aan de oude spoordijk, aan de rand van de polder. Hier kijk je vanaf je balkon het oneindige polderlandschap in en geniet je van het buitenleven. Hier hoor je de wind waaien en denk je even aan helemaal niets. Hier woon je compleet ontspannen.

Ben jij geïnteresseerd in wonen in Laag Veenzicht? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Wil jij in aanmerking komen voor één van deze appartementen? Neem dan contact via de website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Laag Veenzicht
Koopwoningen
24
Prijs
€ 319.000,- tot € 515.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden