Lokaal nieuws maandag 01 februari 2021

Wilt u wat aan uw huis veranderen, maar u weet niet waar u moet beginnen?

 

Alles is gedurende de jaren een beetje aan verandering toe. De kinderen worden groter en door het thuiswerken hebben jullie eigenlijk meer leefruimte nodig. In dit geval kunnen wij jullie helpen. Wij vertalen uw woonwensen naar jullie droomhuis! Onze interieurarchitect maakt een schetsontwerp dat voor 100% aansluit bij uw wensen. Ook zorgen we ervoor dat dit interieurontwerp uiteindelijk wordt gerealiseerd. Natuurlijk blijft het een creatief proces en gedurende het project bepaald u de regels!

Kijk voor meer informatie op onze website www.yben.eu

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een intake-gesprek. Dit kan ook via een zoom-meeting. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de corona-eisen.


Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op!
tel: 06-46425002
mail: susan@yben.eu

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden