Lokaal nieuws vrijdag 10 juli 2020

Interieuradvies en/of ontwerp bij een nieuwbouwproject nodig?

Vanuit ons heerlijke kantoor aan de Angstel te Baambrugge werkt Yben Interieur en Projectdesign aan prachtige interieurontwerpen en adviezen op maat. Het bouwen of verbouwen van een (nieuwbouw) huis gaat namelijk echt niet over één nacht ijs. Over werkelijk van alles moet worden nagedacht. Dit kan behoorlijk tijdrovend en stressvol zijn. 

Wist u dat veel particulieren veel te laat een interieurarchitect inschakelen? Soms pas als zij de woning al willen gaan betrekken. Dat is heel jammer, want zo worden veel dingen over het hoofd gezien. Staat die keuken zo wel op de juiste plaats? Welke kleur en materiaal moet deze dan worden? Willen we niet een extra raam aan de zijkant? Welke binnendeuren passen het best bij onze stijl? Welke vloer willen we eigenlijk? Wordt het  pvc, hout of toch keramisch. Waar moeten de stopcontacten komen? Is de badkamer niet te klein? Welke meubels willen we houden en welke nieuwe meubels passen hier dan bij? Gaan we toch voor een aanbouw of serre?

Als u bijtijds een professional inschakelt, komt u niet voor verassingen te staan en weet u ruim van te voren hoe u het hebben wilt. Want is het huis eenmaal gebouwd, dan is het lastiger dingen te veranderen of aan te passen aan u smaak. Wilt u luxe gaan wonen aan de Zuwe of wilt u wonen tussen Gein en Angstel te Abcoude, wordt het Vinkeneiland of Zwanenparkzicht te Vinkenveen, de Rede in Uithoorn. Laat u bijtijds adviseren! Onze professional komt graag bij u langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek. Wacht dus niet te lang, maar neem snel contact met ons op!  

Yben Interieur en Projectdesign werkt in fases. Van schetsontwerp tot uitvoering. De klant kiest zelf tot welke fase wij nodig zijn en bij welke onderdelen. Wilt u van A tot Z worden begeleid? Yben Interieur en Projectdesign staat in de startblokken om u te helpen!

Wilt u graag eens kennismaken? Bel ons op 0031 6 46425002 of mail naar susan@yben.eu

Natuurlijk kunt u ook eerst een kijkje nemen op onze website www.yben.eu

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden