Lokaal nieuws dinsdag 26 mei 2020

Luxaflex hordeuren en raamhorren met 20% korting t/m juni 2020 bij Van Kreuningen Woninginrichting

De zomer komt eraan en dat betekent dat meer insecten de weg naar buiten vinden. Om muggen buiten te houden heeft Luxaflex?, marktleider op het gebied van raamdecoratie, de collectie hordeuren uitgebreid met twee nieuwe hordeuren: de rolhordeur Sencillo en de Plissé Hordeur Volare.

Sencillo en Plissé Volare hordeuren

De nieuwe Sencillo rolhordeur is voorzien van vlak gaas dat minder snel vervuild raakt. Bovendien kan deze hordeur, in tegenstelling tot andere soorten, op iedere positie blijven staan. Voor extra grote breedtes is de Sencillo Grande – met een bereik van maar liefst twee meter en een hoogte van drie meter – uitermate geschikt. De Plissé Hordeur Volare heeft een maximale breedte van 1,8 meter en een hoogte van 2,8 meter. 

De hordeuren zijn verkrijgbaar in vier standaard RAL-kleuren: wit, crème, zilver en antraciet. De plissé hordeur Allure en de rolhor Super Nova zijn nu ook in RAL 9005 matzwart leverbaar. Daarnaast zijn de hordeuren in iedere andere RAL-kleur te bestellen. Hierdoor is het mogelijk om de profielkleur af te stemmen op de kleur van het kozijn.

ClearView® en Poll-Tex® gaas

Hein van Kreuningen vertelt: “Met dit mooie weer is het belangrijk dat je ook binnen ongestoord kunt genieten van frisse lucht. Luxaflex® horren zijn solide en op maat gemaakt, waardoor deze geschikt zijn voor ieder raam of iedere deur. Ook zijn de rol- en vaste horren nu verkrijgbaar met het nieuwe gaas ClearView®; dankzij deze dunnere draden verbetert het zicht naar buiten en is er 25 procent meer ventilatie mogelijk.” 

Van Kreuningen vervolgt: “Een hor houdt niet alleen insecten, maar ook pollen buiten, want de nieuwe horren zijn tevens verkrijgbaar met Poll-Tex® gaas. Dit gaas houdt 90 procent van alle pollen buiten; een zeer welkome oplossing voor personen met hooikoorts.”

Van Kreuningen Woninginrichting
Industrieweg 42
3641 RM  MIJDRECHT
Tel. 0297 - 283 113
www.kreuningen.nl

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Ronde Venen.

Aanmelden